Wie is Loes

Mijn naam is Loes, moeder van 4 volwassen kinderen en sinds kort een trotse oma.

In de loop der jaren ben ik me constant blijven ontwikkelen. 13 Jaar geleden volgde ik een studie hbo-bedrijfskunde en coaching. Van het opleidingsdeel  “coaching” kreeg ik een blijvend warm gevoel.  De studie bracht mij tot de volgende vragen: “Waarom krijg ik in bepaalde situaties zo’n enorme innerlijke weerstand en reageer ik zo fel als er onrecht aangedaan wordt?”,'” Waarom moet ik altijd maar sterk zijn?”, “Wat maakt mij nu écht gelukkig?”” en ga zo maar door.

Mijn intense belangstelling voor mensen heeft mij uitgebreid zelfonderzoek laten doen en mij doen besluiten mijn “roeping” te gaan volgen en me te specialiseren in coaching en counseling. Hiervoor ben ik een 4-tal jaren in opleiding geweest bij Opleidingsinstituut Corael waar ik diverse opleidingsrichtingen heb gevolgd zoals: Psychopathologie, Transactionele Analyse, Enneagram, familieopstelling en NLP.  In dit vak ben je nooit uitgeleerd, want de mens met al zijn/haar gedragingen blijft me fascineren, geweldig! Dus ik leer en ontdek nog steeds en sta open voor nieuwe inzichten. Mijn belangrijkste ontdekking was toch wel: ik mag er zijn, ik ben OK!

Het is mijn passie om een steentje bij te kunnen dragen om mensen weer in hun kracht te zetten. Daardoor geniet ik enorm wanneer iemand met een glimlach de deur uit gaat omdat nieuwe inzichten de cliënt weer energie hebben gegeven én ook hij/zij het gevoel krijgt: “IK ben OK”.

Samen met jou leer ik je bewust te worden van je persoonlijke verlangens en drijfveren en je inzicht te geven in je overtuigingen en gedragingen die soms belemmerende voor je kunnen zijn.

Ik coach vanuit het hier en nu, waarbij jouw gevoelens en gedachten essentieel zijn in ons gesprek.

Voel je vrij, jij mag echt zijn die je bent, hou deze gedachte vast: “IK ben OK!”